Описание
Подробности
Мікродобриво НАЙС Буряки (ALFA Smart Agro)
З питань купівлі товару та додаткової консультації телефонуйте: +38 (050) 492-82-30 або пишіть на електронну пошту: ak@unitek.ua
Склад мікродобрива (% маси)
N | MgO | SO3 | B | Cu | Fe | Mn | Mo | Zn |
8,0 | 5,0 | 1,5 | 0,35-0,5 | 0,15 | 0,2 | 0,65 | 0,006 | 0,65 |
Загальні рекомендації
Не виконувати позакореневого підживлення при інтенсивному сонячному випромінюванні, високих температурах та сильному поривчастому вітрі.
Переваги
- Склад мікродобрива повністю відповідає потребам до елементів живлення буряків (бор, марганець).
- Містить мікроелементи в схелатованій, легкодоступній для рослин формі.
- Підвищення стійкості рослин до посухи та патогенів, зміцнення фізіологічного стану.
- Зменшення пестицидного навантаження.
- Підвищення врожайності на 10-20 %.
- Якісне підвищення вмісту технологічного цукру в урожаї.
- Позитивний вплив на коефіцієнт алкалоїдності соку.
- Стійкість в робочих розчинах.
Властивості
При вирощуванні цукрових буряків найбільш критичним періодом розвитку є період сходів. Крім цього культура вимагає до себе великої уваги і чіткої організації агротехнічних заходів практично до змикання рядків. Серед всіх мікроелементів для буряків стратегічно важливим є бор. Він бере участь в процесах обміну вуглекислого газу, синтезі нуклеїнових кислот і білка, впливає на провідність клітинної оболонки та розвиток генеративних органів. Дефіцит бору призводить до ураження коренеплодів сухою гниллю і гниллю сердечка, гальмування росту та розвитку коріння і черешків, зростання провідних тканин, спостерігається порушення рівноваги в процесі утворення цукрів. Прихована нестача бору, навіть при відповідному внесенні NPK до ґрунту, здатна знизити урожай до 30 %. Буряки є культурою досить вибагливою також і до марганцю та магнію, які входять до складу мікродобрива Найс Буряки.
Cфера застосування та норми витрат (зареєстровано в Україні)
Культура | Строк проведення підживлень | Норма витрати при одному підживленні, л/га | Кількість обробок | |
добрива | робочого розчину | |||
Буряки цукрові | I — у фазі 4-6 справжніх листків | 2-3 | 300 | 3 |
II — у фазі 8-10 справжніх листків | ||||
III — через 15-20 днів після другої обробки |